Touha po milování
Anotace: pro Bodlinku a Františka
Začalo to nevinným psaním
dva osamělí lidé,toužící po lásce
křehké dušičky v něžném flirtování
K jediné otázce upjatí
obavy,jestli jiskra přeskočí,
zda setkání splyne v milování
vášnivé - co s nimi zatočí
Noční roztoužené šeptání
půjčování prstíků a dlaní,když
ty pravé jsou tak daleko a
nejsou zrovna k mání
Obavy a touhy se proplétají
již nic jim nebrání
je to jen na nich,zda dojde k
naplnění tužeb a přání
Přečteno 504x
Tipy 34
Poslední tipující: V.N.Losinský, vodnař, Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT, Jarka, ZILA78, Mbonita, Zasr. romantik, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)