Zmatená

Zmatená

Anotace: ..kolik jich takových bylo, kteří zbloudili cestou za modrým květem...

Rozlila se po tváří

z tajnýho místa

Pod víčkem mi zazáří

Sebou si tak jistá



Chytím jí do dlaně

zapiju smích skleničkou

Můj život je na hraně

Chci být malou holčičkou



Před pár lety Alenka

v říši divů s radostí

Cvakla jiná jízdenka

Do životních starostí



Peklo nebe

nemám Tebe

Zbyly city pro jinou

Já zažírám se lží

Mojí Tvojí vinou?

Však to se zase rozleží



Do prostoru mezi skály

Setřu vodu znova

Tolik jsme se bály

Přišla jiná doba



Je to asi horší....
Autor Leonkaaa, 08.10.2011
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Spadlá z nebe, tato22, Agniezka, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí