Já věřila
Anotace: Milovat znamená trpět,nemilovat znamená zemřít...
Vidím ten záblesk v tvý tváři,
vidím tě ve sluneční záři.
Kdy říkal si mi,že zůstaneš,
já nevěděla,že mi lžeš.
Opustil si moje tělo,
docvaknout mně to hned mělo.
Já věřila tvým křivým větám,
já doufala a stále doufám.
Mé čekání už nemá cíl,
asi mi to dojde dýl...
Komentáře (3)
Komentujících (3)