Jsi mé krásné snění
Anotace: když pomyslím na tebe...
Když pomyslím na tebe,
cítím obrovskou něhu...
Jsi proud, co mne nese
k břehům rozkoší a zdání,
svádíš k milování,
podobáš se sněhům..
Jsi nevinný a něžný.
Dotýkej se zlehka
křivek svojí kněžny!
Snad dotek tvůj letmý
vyvede mne ze tmy.
Snad dojdu zapomnění..
Jsi mé krásné snění...
Komentáře (3)
Komentujících (3)