Kousek čokolády na rtu
Našeptává čokoláda
ze svého obalu
"máš mě velmi ráda,
zakousni se pomalu"
Odolám jí, neodolám
cítím vůni zítřka
tabulku či celý rám
ach, ta mě hýčká
Dívám se ni
na otevřenou
tak se zakousni
vem si celou
V duchu vím,
že nesmím
V srdci mám jinou,
oříškovou
Oříšek - neoříšek
ať už se odkutálí
stojí to za hříšek
všichni jsme byli malí
Prst od čokolády
kousky sladkého na rtu
cukrové pomády
ale v srdci ... tmu
Žádný hříšek
"hřích!"
zlobí se oříšek
Chuť, naplnění, tma
kde je má sladká okouzlující
radost a hra
být taková ... ohromující?
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, hauskaa
Komentáře (1)
Komentujících (1)