Můj dík
Anotace: Poděkování nejbližšímu člověku za to, že je!
Tvé oči jako pomněnky poutají mně každý den,
poutají tak silně, že stávají se mým snem.
Pro jejich světlo, jas či zář
podívá se do nich i sedmilhář.
Bývají smutné i veselé,
vždy magicky klidné a upřímné.
Děkuji tvým očím,
co drží mne nad vodou.
Děkuji té záři,
do které se mohu dívat.
Děkuji pohledům mně věnovaným,
dnům, kdy tvé oči u mne jsou
a nocím, kdy já o nich mohu snívat.
Děkuji tobě, že tu jsi a že tě znám.
Děkuji svému srdci, že tě v sobě má,
má lásko jediná.
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, Daniel Osbourne, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)