Miluji Tě
Anotace: moje o něco starší básnička ale upravená :) co na ni říkáte? prosim o nějakou kritiku chci se zlepšit a bez kritiky to nejde ;)
Miluji Tě a chci se za Tebe bít,
na kraj světa s Tebou jít.
Vše co mám Ti chci dát,
vím, že s Tebou se nemusím bát.
*
Miluji Tě plně oddaně,
srdce své dám Ti do dlaně.
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
Svá tajemství Ti chci svěřit,
vím, že jen Tobě mohu věřit.
Vlasy Tvé na slunci jako zlato září,
nic se nepodobá Tvé ďábelské tváři.
*
Celou noc se mi o Tobě zdá,
Já chci být jenom Tvá.
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
S Tebou nikdy nebudu nic,
chci Ti dát své lásky ještě víc.
Miluji Tě, dávám Ti vše co mám,
a vím, že Tvým rtům nikdy neodolám!!!
*
Snad nám naše láska vydrží,
Bez všelijakých průtrží.
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
Milovat znamená pro druhého žít,
cestou dalekou za ním jít,
Své srdce tomu druhému dát,
a celý život se o tu osobu bát.
*
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
…
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Lotorien
Komentáře (0)