Snídám svá ticha
*
noc zamkla dětská víčka
a popřála jim krásný sen
..já ten svůj
sním na terase u vína
a přemýšlím
co je k uklizení
vyhození a co k ponechání
kde stisknout třmeny
bičem protnout vzduch
a jak má Divoká
prohnat se přes kameny a soutoky
až kamsi k moři
či kde
povolit pláči kapat
trubadůrem nechat se básní laskat
kde nechat vítězit čas
kde popřít všechny zákony
a kde nebesa
nechat slibovat
a kdy
o bílé váze
prostě jen snít
a nechat pršet myšlenky
do snídání svých tich
*
Přečteno 427x
Tipy 36
Poslední tipující: Kyška, Liška76, s.e.n, Maryje..., j.c., enigman, hašlerka, Jiparo, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)