Temná strana síly
Anotace: kéž bys mě už propustil...
kolik slz ještě mé očí opustí
než mé srdce zhasne
kolik vzdechů hrdlo vypustí
než mi bude jasné
že jsem ti lhostejná
že jsem ti nehodná
kolik nocí ještě bez spánku
něž příjde procitnutí
kolik smutků bez vánku
něž zahodím co milovat mě Tebe nutí.
než povadne síla temné strany,
naše duše rozpletou se a oba budem zase sami
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
Komentáře (0)