Anotace: ...
V podzimních šeravách
zdá se, že zbloudíme,
odešel slunce jas
kdoví kam, nevíme.
Přesto však najdu Tě,
jeden jsi z tisíce,
voníš mi odvarem
šípků a skořice.
Slyším Tě v dálavách,
po hlase najdu Tě
s hebkostí sametu.
Už vzpínám perutě...
ST! :o))
12.10.2011 12:07:00 | jita.1965
Nebudu kazit tvá krásná slova
plná lásky a citu
jen si je odříkám nahlas znova
a ty pozdravuj Jitu
ST
11.10.2011 11:43:00 | Kars
V podzimních dnech
si pán Bůh řek´
tihle dva budou spolu
v životě i snech :)
Zase moc krásná, líbezná!
11.10.2011 10:30:00 | E.T.Jane