Zamilovaní
Noc je krásná
i mě je krásně,
srdce touží
skládat básně.
Snad pochopí to
hlavně ten,
co mění život
v krásný sen.
Mezi kroky
listí šumí,
přemýšlej,
kdo tohle umí.
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: Haviko, Pelican, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)