Nepovoleně ozbrojený
Anotace: to J.L. ... taková chvilková
Miluju tvé dokonalé vady, tvé pihy i tvé známínko.
Když koukne na mě ten tvůj ksichtík, volám pomoc, maminko!
Vše ztraceno je v jednu chvíli, stačí i jeden pohyb černo černých řas,
jeden pohled neviňátka a já v transu sedím zas.
A ty víš moc dobře o svých zbraních, víš že mě vždy zničí..
Pak jsem z tebe, po Ostravsku, opět řádně v pi.i
Komentáře (0)