Víla Kouzelníčka
Anotace: víla vykouzlí i lásku...
Vykouzlím usměv
na tváři Tvé...
objetí láskyplné
náruče mé.
Víla Kouzelníčka...
s duší prozářenou
od sluníčka.
Míří svou láskou...
přímo
do srdíčka.
Prátelství křehké...
jak ruže květ...
oč je krásnější
tenhle svět.
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)