Ružovým..
Ružovým olejom natretý
lesklý a hladký
- krídlatcov sú rôzne variety
len jeden sladký
voňavý od hlavy po päty
lepkavý všade
snom ako tieň v krídel rozpätí
letí na rande
za hviezdou Proximou Centauri
vie, koho čaká
žiadny film o láske v scenári
nemá čudáka
ktorý sa do hviezdy zabuchol
v súhvezdiach kdesi
netrúfa si za ňou nasucho
prísť, rozumie si
v galantnom úklone trepoce
krídlami, krúži
vôkol nej.. navoňal emócie
olejom z ruží
Přečteno 443x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, slnečnica, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, la loba, poustevník Jirka
Komentáře (4)
Komentujících (4)