Anotace: Možná divně napsané, ale JÍ, se to líbilo. A ON to ještě neviděl... Psáno pro NI, protože je to moje best, a ON je můj bratr.. :)
Kamarádka se chce dát dohromady s bráchou. A já bych to chtěla (spíš si to přála) taky! :) A děkuji :)
19.10.2011 22:05:00 | Rezkaaa