Valentýnská doména
Anotace: Přáníčko k Valentýnu.
Vzpomínám, jak minulý
rok jsem ti přáníčko
dával, od té doby se
mnou amore pořád jen mával.
Je zběsilý,šílený,nezkrotný!
Jen ty máš na tom zásluhu.
Vždiť k tobě já ho cítím,
pro tebe já ho pěstuju.
Miluji Tě nadevše,jsi
miláček můj,na
oplátku chci být na
vždy jen a jen Tvůj!
Přečteno 565x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, wigi.sama
Komentáře (0)