co delam spatne?

co delam spatne?

Anotace: .

Když vidím tvé oči
Jsem celý bez sebe
U srdce mne tlačí,
Když sem bez tebe

Něco mi chybí
Něco mne tíží
Jednou se slíbí
Po druhé zmizí

Chybí mi dotek
hloupé hezké slovo
Jsem jak v divadle loutek
Já sem smutný z toho

Jsem řízen svým srdcem
Jsem veden svou myslí
Osudu svého vůdcem
Jen lásku mou?-někdo si syslí

:-(
Autor najrob7410, 12.10.2011
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, jondys, Donne, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když máme pocit, že láska není..jsme to právě my, kteří se vzdalujeme..

12.10.2011 22:12:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí