těžký časy
Anotace: těžká váha http://www.youtube.com/watch?v=jexNsBjz1r8&feature=fvsr
snad jen trochu pokory
jestli se dnes
ještě nosí
a pryč se všemi sklony k
coby kdyby
a s tvými ostrými úhly
co si o mě brousíš
nestřetneme se
už kdysi bylo pozdě
brát zpět
nenahmatatelné
neexistující
promlčené
bude ještě večer u
"křupavých srdíček?"
voní mi vůbec ještě vlasy?
(já se ostříhala, Bože)
.
až nad míru
šla pěna z večerů a dní
příliš to doutnalo
ztěžklo mi srdce
ruce padají do klína
a lampy jsou rády
zase
šílím
sama
.
Přečteno 482x
Tipy 11
Poslední tipující: Lucijena, Lenake, carodejka, drsnosrstej kokršpaněl, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)