Daleko
Anotace: O mně, o příteli a naší vzdálenosti
Vím, že tam někde dýchá,
že natahuje ruku,
od bláhovosti slýchá,
že překračuje mez.
Samy pravidla si protiřečí,
i jeden moment s ním
a srdce mé se léčí,
tak proč neprošeptat řev?
Vždyť já jsem jeho krev...
Čekáš, čekám,
věřím v šibalskou ručičku času,
v tu, co urychlí souznění našich hlasů.
Komentáře (0)