Zmatená
Píšu si svůj život
A jen tak mezi řádky
Je zase tak proměnlivo
A o pár stránek zpátky
Šťastná jako blecha
Objímals mě v posteli
Nechtěli jsme přestat
V našem nočním veselí
A teď? Co se děje?
Už není tak vesele
Kam tohle všechno spěje?
Znova do Tvé postele…?
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Rezkaaa, CULIKATÁ, Stoneman
Komentáře (2)
Komentujících (2)