Zhasly plameny svíček
Zamkla jsi mi srdce
A zahodila klíček
Teď utápím se v řece
Utápím se bolestí
Možna na dně té řeky
Chytne mě někdo do kleští
A nebo zůstanu v ní navěky
Nemám dost sil držet se břehu
Když jsem vše ztratil
A hlavně něhu
Jak vše krásné bych vrátil....