Anotace: Daruješ-li srdce nesprávné osobě, tak se připrav na bolest ze zlomeného srdce. Ze začátku však člověk neví, zda je ta osoba tou správnou...
Začátek se mi líbí především, prostředek neméně a konec jasněže!
04.08.2012 21:14:53 | Lilien
Takové celkem jednoduché verše, ale opravdu podle mě hezké a přirozeně poskládané. A jednoduše popsat složitosti života, to není opravdu nic jednoduchého.
Moc hezká, i když tradičně smutná.
1*
16.07.2012 12:02:56 | Dračičák
Dračičáku, však já už ani jinak než smutně veršovat neumím.. A děkuji za komentář.
04.08.2012 20:40:41 | Santinan Black