Po roce
Anotace: před rokem jsem myslela že tenhle okamžik se nemůže nikdy stát..a je to tu.. už necítím nic..
A dnes po roku, chceš mě konečně mít.
A dnes, já ale necítím nic.
Touha v klíně,v srdci deja vu..
Nesmělý pohyb a dotek tvůj váhavý
A dnes po roce, chceš mě zase mít
Vzpomínám..
A v hlavě nic!
A je to tu, teď víš, že není už víc
Já jsem zrazená, prázdná..
Od mého srdce totiž, už dávno nevlastníš klíč..
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Live to fight, Niky88, Kapka, J's .., tato22
Komentáře (0)