Mám tě plnou hlavu
Noc zakryla tiše
šumění listí
nespěchám
spánkem proklouznout do snění
užívám si labyrint tvého
vábení
věřím na znamení
na pulsující tóny dní,
dojímá mě překvapení
a vesmírná spojení
vím, že v lásce všechno pramení
Svět mi voní a jsem tu ráda
a pořád v úžasu
malého copatého stvoření
chraň naše propojení
Přečteno 924x
Tipy 22
Poslední tipující: Majdalénka, strašidýlko-střapatý, Donne, labuť, Levandule, STIMPRE, Štěpina G, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)