Mělas' pravdu
Anotace: O nás...třech...:-(
Mělas‘ pravdu,
žárlivost a závist,
v myšlenkách mých se skrývají.
Lapeného v pasti, jako kořist,
mě tyto pocity sžírají…
Co asi právě děláš?
Jak se cítíš?
Když jsi s ním…
Možná jen opět hledáš,
či snad myšlenkami se řítíš
a já hořce sním…
Existuje důvod, proč za to všichni trpíme?
Proč slzami skrápíme samotu?
Proč jeden bez druhého nevíme,
jak vyplnit života prázdnotu?
Dotýkáš se jeho,
stejně tak i mne.
Co však zní ze srdce Tvého?
Nebo je snad kamenné?
Láska…
…ta naděje nám všem chybí…
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Písnička..., Live to fight, dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)