Sněhová vločka
"Koukej! Padá vločka!" Je tak a bílá a studí.
Co se to stalo? Proč se to mění?
Měníš se ty, už si mě nevšímáš,
já tu sedím, pláču a ty si užíváš.
To je konec nás dvou, chytla jsem vločku sněhovou.
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Live to fight, J's ..
Komentáře (0)