Pro tebe... I.
Anotace: "Unable are the loved to die. For love is immortality." Emily Dickinson
Sbírka:
I grieve
Za okny déšť
ty jsi pryč
nevím kde
nechápu proč
a ptám se
co se stalo
vítr si hraje s listím na honěnou
obloha slzí
nevím
kde nastal zlom
v myšlenkách s tebou
na mostě
voda se valí
tornádo vodíku.
Spouští se déšť,
Miliony malinkých diamantů
hladí mi tvář
stírají mé slzy,
Stromy tiše šeptají do noci,
o smutných očích
prosí
za odpuštění –
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Live to fight, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)