Díky za Tebe
Anotace: Díky za to, že Tě mám.
Děkuji Ti za hezkou básničku,
mám Tě stále v srdíčku.
Stýská se mi strašně po Tobě,
chtěl bych sedět u Tebe.
Ty bys na mé rameno položila hlavu svou
a půjdeme vstříc k svému štěstí ve dvou.
Do očí mi tryskly slzy,
chci Tě vidět brzy.
Tys mé štěstí, které mám tak rád,
po vlasech bych Tě hladil pořád.
Komentáře (0)