Momenty a okamžiky
Něžnost ve Tvé tváři,
když na mě pohlédneš,
svá víčka pozvedneš,
rozhodnost duše se váží.
Malá jiskra ve Tvém oku,
když se mnou mluvíváš,
svou nejistotu zakrýváš,
dotýkám se Tvého boku.
Plachý úsměv na Tvých rtech,
když dělávám vyznání,
toužíme oba po poznání,
v ústech zadržuji vzdech.
Vzletnost ve Tvém hlase,
když prožíváš vzrušení,
máš sladké tušení,
při ranní procházce v lese.
Ruměnec na Tvé líci,
když tajnosti odhaluješ,
své touhy prozrazuješ,
zamykáš je v malé kleci.
Smyslnost Tvé nahoty,
když po milování toužíš,
na druhé tělo se složíš,
pomalu klesají kalhoty.
Láskyplnost Tvého objetí těla,
když mě sladce přijímáš,
o věčnosti rozjímáš,
naše těla vzájemně se třela.
Kouzelné okamžiky s Tebou prožívám,
strhující chvíle po Tvém boku zažívám.
Komentáře (0)