Anotace: ... je hra.Nesmyslně smyslná... O všem okolo i vně a ve víně.
Já nevím...blbý? Mně je to celkem jedno, jestli si je chcete otipovat bez přečtení, poslužte si. Jen by mě teď zajímalo, proč je to psáno u nezaheslovaného nesmyslu?
13.11.2011 21:34:30 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
Víš co je blbý? Že se ty Tvoje zaheslovaný nesmysly dají otipovat, aniž by je tipující mohl vidět. Že je to blbý viď?
13.11.2011 21:18:13 |