Růžička..
Růžička ze tří řad
tvořena byla
stvořil ji prstoklad
s bázní motýla
marcipánových šest
koleček z těsta
na dortu bude kvést
nejhezčí ze sta
růží dnes rozkvetlých
jen a jen pro ni
vyjma svou z rozlétlých
vůní - nevoní
přesto je rozkošná
půvabná sladce
není věc nemožná
když dekorace
vyznáním je citů
nejsladších ze všech
v rudém koloritu
jejích rtů témže
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, Agniezka, labuť, Kars, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)