Tvé boky
Tvé boky touhy vyvolávají,
pohledy lačné svolávají,
jsou krásných zaoblených tvarů,
spouštědlem náhlých žárů.
Při pohledu na jejich ohnutí
dochází k pravidelnému vzplanutí,
v rukách vítězně je třímat,
oděv z nich lehce snímat.
Zahalené v průsvitný šat,
v těsné blízkosti u nich stát,
poslední tah zatažením šňůrky,
ochutnávat jejich křehké kůrky.
Na jejich pohyb se stále dívat,
o jejich půvabu nahlas zpívat,
nechat se jimi zavalit,
veškerou neřest jim dovolit.
Z Tvých boků ambrosii pít,
pro jejich kouzlo se bít
srdnatě a bez ustání,
zachytávat boků kolísání.
Tvé boky jsou naší součástí,
jednou z nejsladších slastí,
po Tvém boku tak stále léhat,
rozkoší z Tvého bytí tiše sténat.
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirké
Komentáře (0)