a já pořád nevím
odkud se bere vítr
v šušených růžích na okně
pomalu
sladce
zapomínám tvou tvář.
zítra tu nebudeš
a pak také ne
-od včera si zázvorový čaj vaří mé druhé
klidné
já-
.je ticho
dole v parku
opilci a víly..
a bůh chodí od stromu ke stromu
aby na něj nikdo nemohl ukázat
a aby mohl v pátek nerušeně zničit svět
.
kudy ty se touláš
příteli?
zastiňuješ měsíc
a modrá barva na bosých nohou
studí
.