Z okna hledím
Z okna hledím
na barevný stromy
jen tak tu sedím...
...stromy a mezi nima domy
nemůžu na nic se soustředit
v mysli mám pořád tebe
na to si klidně můžeš vsadit
a tak čumim z okna na nebe
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, strašidýlko-střapatý, J's .., Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)