Anotace: již druhá omluvná báseň za to co jsem provedl, tu první už nemám uloženou
Sbírka: Jen pro ni
Tohle bohužel není můj případ, já jsem ten opak, teb hodnej blbeček, co nikdy nedostane to co chce. Bohužel se bojím, že ani tato omluvná báseň úplně nezabrala.
19.10.2011 00:48:00 | Richard Ježek
Parchanti, co plodí podobný slinty, vždycky nakonec dostanou tu, kterou si nezaslouží ;-) To neni nic osobního, a netvrdím, že je to tvuj případ- ale kdyby náhodou byl, tak můžeš bejt v klidu.
18.10.2011 14:19:00 | Nikotin