Nad Prahou...
Anotace: trpím nedostatkem času...
Jako úsporná žárovka
v 18 století
Cítí se má duše
v poloprázdném bytě
Po sedmi pivech
však dá se to snést
S rozbřeskem
ti vysvětlím podstatu lásky
Chtít, brát a dávat
čekat na nejhorší
Omyly
co nás nestojí život
Jen přidávají
modřiny na duši
A vzdechy
plné bolesti
Nesou se
nad Prahou
Přečteno 638x
Tipy 18
Poslední tipující: Lioness, fijalka, Amonasr, xavian, katkabloom, ostuda lidstva, Live to fight, Mbonita, la loba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)