Jsi
Anotace: Ráda bych, aby můj :)
Jsi slunce, které nezachází,
jsi příklad, který nevychází,
jsi laťka, zastrčená v plotě,
jsi jediný, na tomto světě.
Jsi pohledný, jako nebe,
už nevidím, jenom sebe,
jsi výzva, kterou přijímám,
nejsi něco, co nevnímám.
Jsi jediný svého druhu,
jsi jak v začarovaném kruhu,
jsi ten, co dech mi vyráží,
jsi ten, co do srdce nahlíží.
Jsi vše, co vždy jsem chtěla,
jsi to ty,
a tebe bych ráda měla.
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)