SMS
Anotace: láska na kterou není čas
Vstávám brzy chodíš pozdě
políbení si posíláme on line
máme plány na příští měsíc
co do kalendáře nevtěsnáme
myslím na tebe a ty na mě
s kým večeříme a s kým
tajně spíme
v hluboké noci díváme se
do očí čím jsme se stali
a kdo to ukončí
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: chci_uverit, Agniezka, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)