Studnice stinného klínoví
'
V sametu teplého soumraku
uvízla jsi mi v náruči
a touha těl brání rozpletení.
Vzdáleně slyším tiché steny
a vůbec za nic už neručím
v magnetů prsů omámení.
Do dlaní beru hlavu Tvou,
broskvový klenot rtů a očí,
život se žije právě teď!
A čelem klidně prorazím i zeď,
jak se svět náhle v protisměru točí.
Začíná být nebezpečno
v kolotoči horkých těl,
ve vichřici láskohraní.
A věrný pes,
co v nohách lůžka často ležet směl,
teď prudké vášni zděšeně se straní.
Dlaněmi, ústy chutnám vše,
co na ženě možno je ochutnat,
obliny ramen, pulsot hrdla
i hebkých ňader vinohrad.
Klidně vám prozradím tajemství,
jak ženu lze vroucně milovat,
však své heslo k přístupu nepovím.
Dvojitou šifrou pak zamčena
studnice stinného klínoví.
.
Přečteno 520x
Tipy 22
Poslední tipující: Akrij8, Holis, J's .., Juan Francesco de Faro, Maryje..., Zasr. romantik, Princezna.Smutněnka, zenge, Mbonita, Agniezka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)