Vysněná ?

Vysněná ?

Anotace: no comment.

Vysněná ?

Uhrančivě krásná dívala se na mně
Vědom toho že je to nemožné
Bylo mi krásně

Potopil jsem se do jejich vlasů
Vědom toho že je to zakázané
Vstřebával jsem její krásu

Rozum vítězí nad srdcem a touhou
Vědom toho že to nikdy nepůjde
Mám teď jen vzpomínku pouhou
Autor looser, 14.02.2006
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

něco mi tam úplně nesedí,ale jinak hezké...

14.02.2006 23:38:00 | Sawati

líbí

no krásné... opravdu

14.02.2006 22:26:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí