Sedmidenní naděje
Anotace: Přečtěte si mě. Jen jedna
Feeling II
Ve tmě se
Na mě dívej
Jsem oběť
Beze zbraní
Jsem Adam
S dobrým
Vychováním
Jsem první
Láska co
Zmizí
Znenadání
Jsi bouře co
Zuří
V mojich
Dlaních
Jsi šepot co
Mě nezachrání
Jsi černá
Větev co
Projde napříč
Mojí
Skrání
Jsem slepý běžec
Co hladově se
Dívá
V černý tmě
Tmoucí
Obsypaná jíva
Kolem ní
Krouží
Tisíc
Jarních
Včel
Komentáře (1)
Komentujících (1)