Touha
Anotace: Každý po něčem toužíme
Sedím pod stromem, objímán jeho vesmírnou láskou,
cítím se přijímán celou tou krásou,
cítím se přijímán a jsem jeho částí,
avšak vše pozorovat z vesmírné vzdálenosti,
cítím se přijímán a jsem jeho zrcadlo,
otevřít svého srdce kamenné stavidlo,
cítím se přijímán a splyvám s jeho duší,
to je vše, po čem srdce mé touží.
Komentáře (0)