Dobrou Noc
Úsměv co rozzáří temný den,
smutek se odplížil s přízrakem
vysvitlo slunce, to zvláštní má moc
rozjasní srdce a zažene noc.
Starosti odplujou, s časem se ztratí
a když máš štěstí již se newrátí
běž klidně spát,zítra taky je den
pusu ti posílám na tvář a nějaký pěkný sen.
Dobrou noc
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)