Žehnám tvoje čelo křížem
Anotace: Před cestou do nemocnice
Žehnám tvoje čelo křížem
něžně dotýkaným,
plakat by se trochu chtělo!
Přistup ke mě,
lásko blíže,
zahalím tě jemně plátnem
naší láskou tkaným.
Svoje dlaně k sobě vížem
slibem zašeptaným,
tahle by se to asi mělo
velmi jemně
a bez tíže...
Neboj, všechno spolu zvládnem
citem oboustranným!
Vždyť ty tak dobře víš, že
se v tobě plavím,
jako v řece moje tělo,
zvolna, temně...
PROTO PŘITISKNI SE KE MĚ!
Dobře víš, že
když jsme spolu, mládnem
časem požehnaným!
Komentáře (1)
Komentujících (1)