Sedmidenní naděje
Anotace: Taková smutná, ale s nadějí
Abstraktní pocit
Sedím
na babiččině zápraží
a přemítám
o svých prohrách
vítězstvích
a láskách
nejvíc však myslím na to
z čeho se mi dosud
hrdlo svírá
Je to jako dotek
zmrzlé vody na čelo
Je to jako pád
co vodu uzavírá
Smět tě zas políbit
a zavázat zástěru
Komentáře (2)
Komentujících (2)