Až teď
Anotace: Toulám se myslí, chci dále snít...
Toulám se myslí, chci dále snít,
S tebou se chci milovat s tebou chci dřít,
Blouzním v horečce o čase dávném,
Byla to minulost s rozhodnutím správném,
Již necítím bolest jen, já jsem si zvykla,
Beru nepřítomnost co už tu vznikla,
Pochopila jsem že všechno není jen chtíč,
Ten odpadl a už je navždy pryč,
Jsi kamarád chci se s tebou vídat,
Ale i bez tebe dokáži svobodně dýchat,
Budeš se tázati kdo mi otevřel oči,
Proč barevně se pro mě svět točí,
Přemýšlej nemusí to být někdo další,
Už mi je vše blíž a ne nic vzdálenější…
Komentáře (0)