ne...
Nedal si mi další šanci,
Nevyzval si mě k tanci,
Však stále ještě dýchám,
O tobě dost slýchám,
Ukončit to nechci teď,
Tak vrátím se k tobě zpět,
Troufáš si mi ještě psát,
Když nechávám si o tobě zdát,
Oheň v kamnech nechám plát,
Snad je ještě o co stát…
Komentáře (0)