Sen
Anotace: Další píseň v básni.
Tvůj sen, jsem v něm zavřená,
co to vlastně znamená?
Tvůj děs, dovede tě k mému děsu,
nechtěj to, břemeno si sebou nesu.
"Dovede mě k tvému srdci"
(Proč to chceš?)
Hledala jsem tě ve svém světě,
hledala jsem tě v každé větě.
Jako zavřená v tvém snu,
pusť mě do svého dnu.
Tvoje bolest, dovede tě k mé bolesti,
bojím se, špatné to nese předzvěsti.
"Dovede mě k tobě"
(Tak tedy přijď)
Přijď ke mě do náruče vem,
přijď ke mě nechci být už sen.
"Nehledáš"
(Vždycky jsem hledala,
avšak cestu jsem neznala)
Komentáře (0)