Anotace: Když přijdete o svou lásku, nevíte jak utišit bolest a pláč vašeho srdce, nevíte co udělat aby váš život byl takový jako dříve a vy byli šťastni, aby jste se zase na svět usmívali, máte však pocit prázdna a vůbec nevíte co s tím...
Vím jaký to jít spát s pocitem, že se ti o něm může sen zdát, vím jaký to je když ráno musíš vstát a nemáš pro co žít... moc hezký spojení se solí. 100%
21.02.2006 22:43:00 | Gamy
zoufalství určitě ne, spíše stesk a smutek, ale to k lásce přeci patří..
17.02.2006 12:46:00 | mankey
Vsak ono to zanedlouho prejde...aspon vetsinou. Je z toho citit opravdovej smutek (nebo zoufalství?)
17.02.2006 11:38:00 | frangir