Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Chci z dálky jež dálkou pro mě není
zbourat hradeb opevnění
co dělí mě od tvého daru něhy
jejž vrátím jak příliv
pění břehy
pění moje schránka....
Ten chrám pak
zesiluje dálka
Ale již je skoro hotový...,
navštiv jej a zhotoví
se pro nás jich pak spoustu...
Autor Dermgen, 17.02.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezké :)

17.05.2008 01:08:00 | lju.lju

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel